Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

WENKBRAUW STYLING

Pastelle zorgt voor een perfect shape van jouw wenkbrauwen met behulp van verschillende technieken. Met de juiste vorm, kleur en styling kunnen jouw wenkbrauwen de vorm van je gezicht accentueren of juist verzachten. Ontdek onze verschillende opties en welke het beste aansluit op jouw wensen.

SHAPING

Met shaping brengen we de wenkbrauwen in vorm met onder andere epilatie, waxing, trimming en kleuren. We zorgen ervoor dat jouw gezicht tot zijn recht komt en dat we jouw dream brows evenaren. Bij Pastelle zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste brow trends die we op jouw gezicht kunnen toepassen.

SHAPING + HENNA TINTING

Een shaping behandeling mét hennakleuring. Bij een henna tinting verven we niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid. Zo krijg je permanent een strakkere, donkerdere vorm waardoor je niet meer elke ochtend je wenkbrauwpotlood of pomade moet bovenhalen. Henna blijft zo’n tien dagen op de huid en zes weken op de haartjes. Hetzelfde effect als bij powder brows naar PMU, met als verschil dat het resultaat minder lang zichtbaar is en sneller bijgewerkt moet worden.

SHAPING + BROW LIFT

Een shaping behandeling met brow lift is de nieuwste trend. Steeds meer mensen gaan voor deze optie, omdat het zorgt voor naturel ogende fluffy brows. Hierbij worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste vorm tot zes weken gelift en dus naar boven gekamd.

BOEK JE WENKBRAUW BEHANDELING BIJ PASTELLE