Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

POWDERBROWS (PMU)

Powderbrows zijn dé specialiteit van Pastelle. Onze Rani is een echte Powderbrow-experte. Zij heeft intussen ruim zes jaar ervaring in semipermanente make-up en volgde verschillende trainingen in zowel binnen- als buitenland. Ze volgt de trends en innovaties op de voet om onze klanten altijd de beste behandeling te kunnen geven. Haar expertise geeft ze door via de Pastelle Academy. 

WAAROM POWDERBROWS?

Powderbrows veranderen je blik, zonder gebruik te hoeven maken van injectables. Ze geven je een meer open uitstraling, een frissere look en daardoor meer zelfvertrouwen. Wanneer onze klanten een powderbrow-treatment hebben ondergaan, krijgen ze dan ook vaak terug dat ze er zo goed uitzien. “Ik kan er niet de vinger op leggen, maar iéts is er anders. Je ziet er frisser uit!”. Mission accomplished! 

SKINTAKE

EEN POWDERBROW-BEHANDELING, HOE WERKT HET?

Bij onze powderbrow-behandeling worden de wenkbrauwen op een heel naturelle manier permanent ingeschaduwd met een nanonaald, waarmee je make-up en voedingsstoffen in de huid kunt sluizen. Dit kunnen we subtiel doen, of juist meer afgelijnd voor een strakkere look. Precies zoals jij wil, dus. Door de druk op de naald op verschillende manieren uit te oefenen, zorgen we dat er vooraan de wenkbrauw minder pigmentatie komt, om de zogenoemde ombré brows te creëren. Ofwel: een mooi en subtiel kleurverloop en geen tattoo-effect. 

DE BEHANDELING

Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we starten met je behandeling, gaan we samen op zoek naar de vorm en kleur die het beste past bij jou. Dat doen we op basis van de stand van je ogen, neus, natuurlijke haargroei, haarkleur en wat je zelf mooi vindt. We beginnen uiteraard niet voor we het helemaal eens zijn. Nadat de powderbrows zijn geplaatst, kom je vijf tot acht weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis!

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Hoe lang powderbrows zichtbaar blijven is voor iedere persoon anders en afhankelijk van de huid. De houdbaarheid is vaak korter bij een vette huid, iemand die snel of veel bloedt tijdens de behandeling, heel lichtblond haar heeft en iemand die al permanente make-up heeft gehad of de wenkbrauwen al eens liet laseren. Over het algemeen blijven de powderbrows:

  • op een zeer vette huid tot 6 maanden in tact
  • op een vette tot normale huid 6 tot 14 maanden
  • op een droge tot zeer droge huid 15 tot 24 maanden

Om een naturelle look te behouden raden we aan om één keer per jaar langs te komen voor een kleuropfrissing.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt. Vermijd 24 uur voor de behandeling ook alles wat een bloedverdunnend effect heeft, zoals alcohol, koffie, pijnstillers en bloedverdunnende medicatie.

WAT IS DE NABEHANDELING?

Als nazorg mag je de powderbrows drie dagen niet in contact laten komen met water. Ook adviseren we je twee weken lang niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan, in de sauna of het zwembad. Het is ook aangeraden om twee weken na de behandeling geen make-up op de wenkbrauwen aan te brengen -errond en op de ogen kan wel.

Tevens raden we aan om na de genezing van de powderbrow-behandeling steeds een SPF50 te dragen wanneer je voor een langere tijd naar buiten gaat. Zo voorkom je verkleuring van het pigment en blijft jouw nieuwe look langer mooi.

BOEK NU JOUW BROW-BEHANDELING BIJ PASTELLE