Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

Slide 1
AIRBRUSH BROWS

Je zag het ongetwijfeld al eens passeren op Tiktok of Instagram, maar deze nieuwste browtrend van 2024 is niet meer weg te slaan!

Met de online training Airbrush brows blijft je niet alleen ‘on top of mind’ bij je huidige klanten, maar ervaar je ook een toestroom van nieuwe klanten die deze trend absoluut willen uittesten.

Slide 1
HET PERFECTE INTAKEGESPREK:

Ben je al SPMU-artiest? Dan is deze airbrush techniek jouw sales-gesprek. De visuele resultaten van je airbrush brows lopen gelijklopend met die de semi-permanente powderbrows. Je kan laagdrempelig met behandeling jouw expertise als browexpert tonen.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

START ONLINE ACADEMY

Sinds 2023 besliste ik om mijn kennis en liefde voor wenkbrauwen door te geven in Powderbrows opleidingen. Dit zowel in basisopleidingen, voor startende browspecialiste. Maar evenzeer voor de ervaren browspecialiste in de vorm van privé masterclasses.

& Wauw, nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om mijn passie door te geven. Ik wil mijn liefde voor wenkbrauwen, doorgeven aan anderen. Mijn hart en ziel steek ik in het geven van deze opleidingen, omdat ik écht geloof dat mijn succes het succes is van mijn studenten. Maar ook omdat ik er in geloof dat met de juiste opleiding, de wereld aan je voeten zal liggen binnen deze sector.

Wel kwam er veel vraag naar laagdrempelige opleidingen zoals browshaping, browmapping, hennabrows etc. Maar door drukte in mijn agenda is het momenteel geen mogelijkheid om deze opleidingen te gaan aanbieden bij Pastelle.

Toen ik de airbrush brows ontdekte, dacht ik meteen ‘Wauw, dit wil ik ook leren’. Opzoek op het internet naar een online training, maar zonder succes.. Na het volgen van een opleiding dacht ik, dit is het! Ik ga al mijn kennis over wenkbrauwen laagdrempelig bundelen in een online training.

& zo ontstond dus de eerste training van onze online academy in april 2024!

Ben jij dus klaar voor deze browtrend?

Strakke maar toch natuurlijke resultaten en dit in combinatie met een betere hechting op de huid. het is een kwestie van tijd vooraleer de huidige manier van toepassen van Hybride of Hennabrows van de markt verdwijnt.

 

Met deze nieuwe techniek kan je hele leuke content maken. Momenteel zelfs viralcontent online. Zo kan je makkelijk en snel je bereik op je sociale media pagina’s verhogen & je doelgroep verruimen. 

 

Ben je al PMU-artiest? Dan is deze airbrush techniek jouw sales-gesprek. De visuele resultaten van je airbrush brows lopen gelijklopend met die de semi-permanente powderbrows.

 

Ben je nog geen PMU-artiest, maar wil je er wel een worden? Dan zal de airbrush brows jou een toestroom geven van nieuwe klanten die hoogstwaarschijnlijk opzoek gaan gaan naar een langetermijnoplossing zoals powderbrows. Hier kan je dan later op inspelen bij het volgen van een basisopleiding. Zo heb je de juiste klanten op het juiste moment binnen je onderneming.

Ontvang je training meteen in je mailbox!

299excl. btw

Ik leer je in 18 praktische (video)modules alles om meteen aan de slag te gaan in je eigen salon. Met maar liefst 2,5u aan beeldmateriaal.

Wat komt er aan bod in de modules:

 • Browmapping
 • Kleurleer
 • Theorie Airbrush + materialen
 • Demo Airbrush techniek
 • Hygiëne + reinigen toestel
 • Checklist + benodigdheden
 • Intakegesprek klant
 • Marketingtips
 • Prijzetting

FAQ’s

Meestgestelde vragen over onze opleidingen

Waarom kiezen voor Pastelle Academy?
 • Op eigen tempo: tussen de ‘soep en de patatten’ of lekker knallen? Beide kan met ons 24/7 online leerplatform.
 • Videomodules: zowel theorie als praktijk zal worden toegelicht met video’s, zo lijkt het alsof je fysiek les volgt van thuis.
 • Merkonafhankelijk: Pastelle Academy werkt merkonafhankelijk voor de airbrush training. Zo heb ik verschillende marktleiders zorgvuldig getest en vertel ik mijn eerlijke ervaringen.
 • WhatsApp support: Je ontvangt bij aankoop van de online training mijn persoonlijke nummer, deze kan je gebruiken om al je vragen en foto’s naar toe te sturen. Zo help ik je verder vanaf op een afstand.
Is de opleiding inclusief een starterskit?

Neen, doordat ik merkonafhankelijk werk zorgt dit ervoor dat ik geen starterskit ter beschikking heb. Wel heb ik uitvoerig de marktleiders getest en zit er in jouw online training een uitgebreide video van alle benodigdheden waarom ik bewust voor bepaalde merken kies. Ook zijn alle benodigdheden opgelijst in een checklist, hierdoor kan je makkelijk en snel met enkele muisklikken de benodigdheden in huis halen.

Hoe snel heb ik mijn investering terugverdiend?

Met amper 6 klanten heb je je investering opnieuw terugverdiend. Door de wenkbrauwstencils (waarin de airbrush brows uniek zijn) kan je hele leuke content creëren, het voordeel hieruit is dat je een toestroom zal krijgen van nieuwe klanten. Plaats je ook powderbrows? Dan heb je met slechts 1 powderbrows behandeling te verkopen tijdens een intakegesprek icm airbrush brows, je volledige investering terug!

Wanneer kan ik starten aan de training?

Vandaag nog! Airbrush brows is de browtrend van 2024, je kan dus zeker niet blijven stilstaan wil je het maken in deze sector. Wij werken met het online platform Huddle. Je ontvangt meteen na het plaatsen van een bestelling jouw logingegevens per mail.