Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

SKIN

Skintake huidanalyse

Bij Pastelle werken we graag op maat van jouw huid, daarom bieden we onze Skintake volledig GRATIS aan. Struggle jij met huidproblemen zoals acné, roodheden of pigmentatie? Of wil je starten met een (anti-aging) huidverzorgingsroutine, maar weet je niet goed wat je nodig hebt? Dan is de first step altijd een Skintake, onze gespecialiseerde huidanalyse die jou een diepgaand inzicht in je huid biedt.

OBSERV 520X SKINTAKE

De Observ 520x is een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende lagen van je huid er echt aan toe zijn. We analyseren dus niet enkel wat er zichtbaar is van buitenaf, maar ook de geheimen van je huid binnenin. Zo kunnen we een behandelingsplan opstellen, productadvies geven en jouw (intrinsieke) huidproblemen gericht en doeltreffend aanpakken.

Het Observ-toestel brengt met 9 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Een nieuwe wereld die zichtbaar wordt. Je ziet bijvoorbeeld of er sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie stoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgklierproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief en professioneel behandelplan. 

Boek nu jouw gratis huidanalyse bij Pastelle