Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

pastelle_15

OVER PASTELLE

RUST & KWALITEIT

Pastelle is er voor iedereen die zichzelf wil en durft te verwennen. We hebben allemaal een druk en dynamisch leven, dat weten wij bij Pastelle als geen ander. Onze huid- en wellness kliniek is er daarom op gericht om jou letterlijk uit die drukke context te halen. Zo’n 90 minuten lang dompel jij je bij ons onder in een cleane, serene, rustgevende omgeving, waarin we jouw huid de meest optimale behandeling geven. Een behandeling waardoor ze er weer gezond uitziet en straalt, en jij daardoor ook. Met de beste producten en treatments brengen en houden we jouw huid in topconditie. 

HUIDVERZORGING EN -VERBETERING

Onze huidverzorgende en -verbeterende behandelingen zijn gericht op de lange termijn. Dat betekent dat we weliswaar een pakket aan kwalitatief hoogwaardige producten en behandelingen bieden, maar dit is nooit one size fits all! In het samenstellen van ons aanbod, zowel qua behandelingen als producten, maken we steeds een grondige afweging op basis van prijs-kwaliteit, exclusiviteit en die zo belangrijke feelgood factor. We kijken altijd naar jouw situatie en noden op dat moment en passen de behandelingen daarop aan. Omdat onze treatments meebewegen met jouw leven, krijgt je huid altijd wat ze verdient en nodig heeft. 

RANI VAN ROEY

Pastelle is in 2018 opgericht door Rani Van Roey, wat begon als een ‘beautybar’ evolueerde naar Skin Clinic. Een regelmatig terugkerende me-timemoment, waardoor zij niet alleen volledig tot rust kunnen komen, maar ook stralender er zelfverzekerder weer naar hun drukke leven terugkeren. “Want als je in balans bent en je goed voelt, kun je de wereld zoveel beter aan.” We bieden daarom een totaalbeleving aan die hoogwaardig en diepgaand is, maar ook ontspannend en toegankelijk.

Wanneer ze zelf tot rust wil komen zoekt Rani altijd naar een omgeving die kwaliteit uitstraalt, vertelt ze. “Waar je meteen het gevoel krijgt: ik ben in goede handen, ik hoef nergens aan te denken, er is oprechte aandacht voor mij.” Samen met haar team heeft ze Pastelle daarom opgezet als een huidkliniek waar rust en kwaliteit de boventoon voeren. “We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden en daar denken we tot in de puntjes over na.”

IMG_2036

HET PASTELLE TEAM

Maak kennis met ons vernieuwende jonge team, vol ambitie. Met twee skinexperts en een wenkbrauwprofessional bieden we jou alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien. Door onze vakkennis te combineren met zorgzaamheid en empathie voel je je bij ons als in een warm bad. We zijn volledig op elkaar ingespeeld en kennen onze klanten door en door. Dus wie je ook treft, we weten wat jij en je huid nodig hebben!

eigenaresse

Rani

Binnen het Pastelle-team is Rani gespecialiseerd in wenkbrauwenbehandeling, maar ook de huid heeft voor haar geen geheimen meer als échte Skin Expert. Rani staat voor je klaar met een warme aanpak en diepgaand advies.

Rani is een ambitieuze perfectionist die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor Pastelle. Zo ontstond ook Pastelle Academy. Waar Rani andere specialisten opleidt in het plaatsen van powderbrows (semi permanente make-up).

Skin Clinic Assistant

Stéphanie

Sinds 2022 is Pastelle een Skin Clinic Assistant rijker.

Stéphanie is een enorme weerwaarde voor ons als team, maar ook voor jouw als klant. Zo is zij het eerste aanspreekpunt bij vragen over behandelingen, nazorg of je afspraak.

Stéphanie is ongelooflijk gepassioneerd in haar functie en dat straalt ze ook uit. Zo zal ze altijd met veel aandacht jouw mails beantwoorden of je een tasje koffie aanbieden bij het wachten.

Skin Expert

Aurélie

Aurélie heeft een passie voor de huid en dat merk je ook meteen wanneer je langskomt voor een huidbehandeling bij haar. Haar zachte persoonlijkheid en luisterend oor krijg je volledig gratis bij!

Aurélie komt telkens stralend voor de dag, ze hecht enorm veel belang aan de details en zal tijdens jouw bezoek bij Pastelle dus ook aandacht schenken aan de volledige totaalbeleving van jou als klant. Ze zal er alles aan doen om jou en jouw huid in de watten te leggen.

Skin Expert

Amaury

BOEK NU JOUW ME-TIME MOMENT BIJ PASTELLE