Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BEAUTY EN HUIDVERBETERING

Welkom bij Pastelle

Welkom bij Pastelle, een professionele Skin Clinic in Tessenderlo met focus op feelgood. Vanbinnen én vanbuiten. Bij ons geniet je van een welverdiend rustmoment met huidverbeterende behandelingen en stap je de deur uit met een extra boost of confidence.

DE ULTIEME FEELGOOD

Pastelle is er voor vrouwen die zichzelf willen en durven verwennen. Bij ons kom je niet alleen langs voor een innovatieve huidverbeterende verzorging, maar geniet je tegelijkertijd van een me-time moment én stap je buiten met extra zelfvertrouwen

Hoe we daarvoor zorgen? Ten eerste door te focussen op kwaliteit. Onze behandelingen zijn stuk voor stuk professionele treatments voor huidverbetering, lichaamsverzorging en beauty. We bieden een totaalbeleving aan die hoogwaardig en diepgaand is, maar ook ontspannend en toegankelijk. 

Pastelle staat erom gekend om altijd wel iets nieuws en innovatiefs in huis te hebben. Maar dat doen we wel stevig onderbouwd. Om ons aanbod samen te stellen, zowel qua behandelingen als producten, maken we steeds een grondige afweging op basis van prijs-kwaliteit, exclusiviteit en feelgoodfactor. 

 

Daarnaast hechten we groot belang aan het werken op maat van jouw huid. Zo zijn al onze huidverbeterende behandelingen en thuisverozrgingsproducten volledig af te stemmen op de noden, behoeften en verwachtingen van jou als klant.

NATURELLE SCHOONHEID

Pastelle gaat voor naturel. We houden van een extraatje, maar willen vooral dat elke vrouw zich goed voelt in haar vel. Ook zonder make-up. Daarom focussen we op kwalitatieve huidverbetering en een relaxte, positieve mindset.

 

Hoewel we houden van een extraatje, staat naturelle schoonheid bij Pastelle voorop. Ja, we voeren (S)PM, hennabrows en andere cosmetische behandelingen uit. Maar in de eerste plaats willen we dat jij je goed voelt in je vel, ook zonder make-up. Daarom focussen we op diepgaand skincare advies en huidverbeterende behandelingen, naast het accentueren van je natural beauty

Pastelle ademt zachtheid. Dat merk je ook meteen aan de cleane uitstraling van ons salon. Bij ons zal je niet snel aankloppen voor extravagante glitter en glamour, wel voor een verzorgde look en een langhoudend resultaat. We houden ervan om jou te zien stralen als wie je écht bent! 

Het Pastelle Team

Pastelle werd in 2018 opgericht door Rani Van Roey.

Sindsdien is Pastelle uitgegroeid tot een Skin Clinic in Tessenderlo, gespecialiseerd in huidverbetering. We zijn een vernieuwend, jong en innovatief team vol ambitie.

eigenaresse

Rani

Binnen het Pastelle-team is Rani gespecialiseerd in wenkbrauwenbehandeling, maar ook de huid heeft voor haar geen geheimen meer als échte Skin Expert. Rani staat voor je klaar met een warme aanpak en diepgaand advies.

Rani is een ambitieuze perfectionist die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor Pastelle. Zo ontstond ook Pastelle Academy. Waar Rani andere specialisten opleidt in het plaatsen van powderbrows (semi permanente make-up).

Skin Clinic Assistant

Stéphanie

Sinds 2022 is Pastelle een Skin Clinic Assistant rijker.

Stéphanie is een enorme weerwaarde voor ons als team, maar ook voor jouw als klant. Zo is zij het eerste aanspreekpunt bij vragen over behandelingen, nazorg of je afspraak.

Stéphanie is ongelooflijk gepassioneerd in haar functie en dat straalt ze ook uit. Zo zal ze altijd met veel aandacht jouw mails beantwoorden of je een tasje koffie aanbieden bij het wachten.

Skin Expert

Aurélie

Aurélie heeft een passie voor de huid en dat merk je ook meteen wanneer je langskomt voor een huidbehandeling bij haar. Haar zachte persoonlijkheid en luisterend oor krijg je volledig gratis bij!

Aurélie komt telkens stralend voor de dag, ze hecht enorm veel belang aan de details en zal tijdens jouw bezoek bij Pastelle dus ook aandacht schenken aan de volledige totaalbeleving van jou als klant. Ze zal er alles aan doen om jou en jouw huid in de watten te leggen.

Boek nu jouw me-time moment bij Pastelle