Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BEAUTY

Powderbrows

Dé specialiteit van Pastelle: Rani is een echte Powderbrows-experte. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen op een heel naturelle manier permanent ingeschaduwd met een nanonaald. Dit kunnen we heel zacht en subtiel doen, of juist meer afgelijnd voor een strakkere look. Door de druk op de naald op verschillende manieren uit te oefenen zorgen we dat er vooraan de wenkbrauw minder pigmentatie komt, om de zogenoemde ombrebrows te creëren.

HOE GAAN WE TE WERK?

Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we van start gaan met je behandeling, gaan we samen op zoek naar de vorm en kleur die voor jou het meest aangewezen is. Dat doen we op basis van de stand van je ogen, neus, natuurlijke haargroei, haarkleur en wat je zelf mooi vindt. We gaan uiteraard niet van start vooraleer we het helemaal eens zijn. Daarna gaan we aan de slag met de Powderbrows en kom je vijf tot acht weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis! 

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR? 

Hoe lang jouw Powderbrows zichtbaar blijven is voor iedere persoon anders en is afhankelijk van je huid. De houdbaarheid is vaak korter bij een vette huid, iemand die snel of veel bloedt tijdens de behandeling, heel lichtblond haar heeft en iemand die al permanente make-up heeft gehad of haar wenkbrauwen al eens liet laseren. Over het algemeen blijven de Powderbrows:

  • op een zeer vette huid tot 6 maanden
  • op een vette tot normale huid 6 tot 14 maanden
  • op een droge tot zeer droge huid 15 tot 24 maanden

Om een naturelle look te behouden raden we aan om één keer per jaar langs te komen voor een kleuropfrissing.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt. Vermijd 24 uur voor de behandeling ook alles wat een bloedverdunnend effect heeft, zoals alcohol, koffie, pijnstillers en bloedverdunnende medicatie.

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Als nazorg mag je de Powderbrows drie dagen niet in contact laten komen met water, mag je twee weken lang niet zonnen of onder de zonnebank gaan en ook twee weken lang niet in de sauna of het zwembad. Het is ook aangeraden om twee weken na de behandeling geen make-up op de wenkbrauwen aan te brengen, errond en op de ogen kan wel.

Ook raden we aan om na de genezing van de Powderbrows steeds een SPF50 te dragen wanneer je voor een langere tijd naar buiten gaat. Zo voorkom je verkleuring van het pigment en blijft jouw nieuwe look langer mooi.

BEAUTY

Permanente oogmake-up

Er wordt weleens gezegd dat je ogen de spiegel naar je ziel zijn. Laat ze dus spreken door je ogen te accentueren met permanente make-up! Dat kan op vier verschillende manieren, afhankelijk van jouw ogen en het gewenste resultaat.

Deepliner 

Een deepliner is heel subtiel en wordt tussen de wimperhaartjes gezet. Hierdoor lijkt de wimperrand voller. Het resultaat is enkel zichtbaar als je ogen open zijn. Een deepliner kan trouwens zowel op de bovenste als op de onderste wimperrand. 

Babyliner

Een babyliner is hetzelfde als een een deepliner, maar met nét dat tikkeltje extra power: naast het lijntje zetten we ook een (subtiele) wing voor een liftend effect.

HOE GAAN WE TE WERK?

Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we van start gaan met je behandeling, bespreken we wel even jouw gewenste resultaat. Hierbij maken we een tekening zodat je perfect weet aan welk ontwerp jij je kan verwachten. Daarna gaan we aan de slag met de permanente make-up en kom je vijf tot acht weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis!

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Hoe lang jouw permanente oogmake-up zichtbaar blijft is voor iedere persoon anders en is afhankelijk van je huid. Gemiddeld blijft de behandeling zo’n twee tot vijf jaar zichtbaar. Wil je echt een diepzwarte eyeliner, dan kom je best elk jaar langs voor een kleuropfrissing.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt. Heb je gevoelige ogen? Dan draag je best geen contactlenzen tijdens de behandeling.

Vermijd 24 uur voor de behandeling ook alles wat een bloedverdunnend effect heeft zoals alcohol, koffie, pijnstillers en bloedverdunnende medicatie.

Heb je al permanente make-up? Laat dit dan zeker weten bij het boeken van jouw afspraak, want dan dienen we op voorhand te kijken wat er mogelijk is om die bij te werken.

WAT NA DE BEHANDELING?

Als nazorg mag je de permanente make-up drie dagen niet in contact laten komen met water, mag je twee weken lang niet zonnen of onder de zonnebank gaan en ook twee weken lang niet in de sauna of het zwembad.

BEAUTY

Lippigmentatie

Vollere lippen zijn een echt schoonheidsideaal en kunnen jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld een echte boost geven. Door middel van lippigmenatie zorgen we voor een optische vergroting van de lippen zonder dat er fillers aan te pas komen. Jouw mond zag er nog nooit zo sprekend uit!

HOE GAAN WE TE WERK?

Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we van start gaan met je behandeling, bespreken we wel de meest geschikte vorm en kleur voor jouw lippen. De kleur kan variëren van zacht, natuurlijk nude tot een eerder opvallende rode kleur. We gaan natuurlijk niet van start vooraleer we het helemaal eens zijn over de kleur die jij wenst én die bij jou past.

 

Daarna gaan we aan de slag met de lippigmentatie en kom je vijf tot acht weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis! 

 

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Hoe lang jouw lippigmentatie zichtbaar blijft is voor iedere persoon anders en is afhankelijk van je huid. Gemiddeld blijft de behandeling zo’n twee tot vijf jaar zichtbaar.

 

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt. Vermijd 24 uur voor de behandeling ook alles wat een bloedverdunnend effect heeft zoals alcohol, koffie, pijnstillers en bloedverdunnende medicatie. Vermijd ook om vlak voor de behandeling te roken.

Heb je regelmatig last van koortsblaasjes? Neem dan zeker contact met ons op voor je jouw behandeling boekt, want dan kunnen we enkel aan de slag gaan nadat we dit met jouw huisarts besproken hebben. 

WAT NA DE BEHANDELING?

Als nazorg mag je de lippigmentatie drie dagen niet in contact laten komen met water, mag je twee weken lang niet zonnen of onder de zonnebank gaan en ook twee weken lang niet in de sauna of het zwembad. Het is ook aangeraden om twee weken na de behandeling geen make-up (lippenbalsem, lipstick …) op je lippen aan te brengen.

Wél raden we aan om na de genezing van de lippigmentatie steeds een SPF 50 te dragen wanneer je voor een langere tijd naar buiten gaat. Zo voorkom je verkleuring van het pigment en blijft jouw nieuwe look langer mooi.

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic