Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BEAUTY

Powderbrows

Dé specialiteit van Pastelle: Rani is een echte Powderbrows-experte. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen op een heel naturelle manier permanent ingeschaduwd met een nanonaald. Dit kunnen we heel zacht en subtiel doen, of juist meer afgelijnd voor een strakkere look. Door de druk op de naald op verschillende manieren uit te oefenen zorgen we dat er vooraan de wenkbrauw minder pigmentatie komt, om de zogenoemde ombrebrows te creëren.

HOE GAAN WE TE WERK?

Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we van start gaan met je behandeling, gaan we samen op zoek naar de vorm en kleur die voor jou het meest aangewezen is. Dat doen we op basis van de stand van je ogen, neus, natuurlijke haargroei, haarkleur en wat je zelf mooi vindt. We gaan uiteraard niet van start vooraleer we het helemaal eens zijn. Daarna gaan we aan de slag met de Powderbrows en kom je vijf tot acht weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis! 

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR? 

Hoe lang jouw Powderbrows zichtbaar blijven is voor iedere persoon anders en is afhankelijk van je huid. De houdbaarheid is vaak korter bij een vette huid, iemand die snel of veel bloedt tijdens de behandeling, heel lichtblond haar heeft en iemand die al permanente make-up heeft gehad of haar wenkbrauwen al eens liet laseren. Over het algemeen blijven de Powderbrows:

  • op een zeer vette huid tot 6 maanden
  • op een vette tot normale huid 6 tot 14 maanden
  • op een droge tot zeer droge huid 15 tot 24 maanden

Om een naturelle look te behouden raden we aan om één keer per jaar langs te komen voor een kleuropfrissing.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt. Vermijd 24 uur voor de behandeling ook alles wat een bloedverdunnend effect heeft, zoals alcohol, koffie, pijnstillers en bloedverdunnende medicatie.

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Als nazorg mag je de Powderbrows drie dagen niet in contact laten komen met water, mag je twee weken lang niet zonnen of onder de zonnebank gaan en ook twee weken lang niet in de sauna of het zwembad. Het is ook aangeraden om twee weken na de behandeling geen make-up op de wenkbrauwen aan te brengen, errond en op de ogen kan wel.

Ook raden we aan om na de genezing van de Powderbrows steeds een SPF50 te dragen wanneer je voor een langere tijd naar buiten gaat. Zo voorkom je verkleuring van het pigment en blijft jouw nieuwe look langer mooi.

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic