Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BEAUTY

Wenkbrauw styling

Pastelle zorgt voor een perfect shape van jouw wenkbrauwen met behulp van verschillende technieken. Met de juiste vorm, kleur en styling kunnen jouw wenkbrauwen de vorm van je gezicht accentueren of juist verzachten. Ontdek onze verschillende opties en welke het beste aansluit op jouw wensen.

SHAPING

Met shaping brengen we de wenkbrauwen in vorm met onder andere epilatie, waxing, trimming en kleuren. We zorgen ervoor dat jouw gezicht tot zijn recht komt en dat we jouw dream brows evenaren. Bij Pastelle zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste brow trends en weten we hier altijd een antwoord op te bieden. 

SHAPING + HENNA TINTING

Een shaping-behandeling mét hennakleuring. Het verschil tussen een gewone kleuring en een henna tinting is dat we niet alleen de wenkbrauwhaartjes verven, maar ook de huid. Zo krijg je permanent een strakkere, donkerdere vorm waardoor je niet meer elke ochtend je wenkbrauwpotlood of pomade moet bovenhalen. 

Henna blijft zo’n tien dagen op de huid en zes weken op de haartjes. We kunnen hiermee hetzelfde effect bekomen als bij Powderbrows, maar het resultaat zal dus minder lang zichtbaar zijn en sneller bijgewerkt moeten worden.

SHAPING + BROW LIFT

Een shaping-behandeling met Brow Lift, de nieuwste trend die zorgt voor naturel ogende fluffy brows. Hierbij worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste vorm tot zes weken gelift en dus naar boven gekamd.

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic