Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

MESOPEEL

De Mesopeel werkt diep in op de huid dankzij een sterke blend van hydrazuren zoals melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Die zorgen ervoor dat de diepere lagen van je huid opnieuw geactiveerd worden wat de productie van collageen- en elastinevezels stimuleert en de huid gladder, voller en egaler maakt. Mesopeel is de ideale behandeling voor elk huidtype en pakt verschillende huidproblemen aan: pigmentatie, acné, couperose, vergrote poriën, expressielijntjes, vermoeide huid …

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Kom zonder make-up naar je afspraak. Daarnaast is het aangeraden om voor je eerste behandeling al aan de slag te gaan met de juiste thuisproducten, zodat de peelings dieper kunnen inwerken en we een nog beter resultaat kunnen bekomen. Boek je dus jouw eerste Mesopeel? Kom dan eerst eens bij ons in het salon langs, zodat we de juiste producten voor thuis kunnen adviseren.

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Vermijd 24 uur na de behandeling make-up en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK BIJ PASTELLE