Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

HUIDANALYSE

Een huidbehandeling draait om veel meer dan alleen het aanpakken van huidproblemen. Het is maatwerk. Door regelmatig een behandeling te ondergaan, onderhoud je je huid en werk je aan de lange termijn. Al onze huidverzorgende en -verbeterende behandelingen en thuisverzorgingsproducten zijn daarom volledig afgestemd op de noden, behoeften en verwachtingen van jou als klant. En deze groeien met je mee; met de seizoenen van het jaar én die van jouw leven. 

NATUURLIJKE SCHOONHEID 

Naturelle schoonheid staat bij Pastelle voorop. In de eerste plaats willen we dat jij je goed voelt in je vel, ook zonder make-up. Daarom focussen we op diepgaand skincare advies en huidverbeterende behandelingen die jouw natural beauty accentuere

SKINTAKE

Ieder behandelingstraject begint met een skintake, jouw eigen huidanalyse. In welke conditie verkeert je huid, wat zijn je eigen wensen en hoe combineren we deze twee tot een behandeling op maat? We starten altijd met een innovatieve huidanalyse, waarbij we letterlijk in de huid kunnen kijken, tot in de onderste huidlagen. De lagen die doorgaans worden vergeten of overgeslagen, waardoor je slechts oppervlakkig werkt. 

Wat je bijvoorbeeld met het blote oog vaak niet kunt zien:

  • de grootte van de poriën
  • de talgklierproductie 
  • zonneschade
  • ontstekingen 
  • de echte diepte van rimpels
  • beginnende fijne lijntjes 

Door jouw huid volledig te doorgronden, kunnen we de daadwerkelijke behoefte in kaart brengen en die vervolgens afstemmen op jouw persoonlijke. Want we bieden weliswaar een vakkundig huidadvies, maar dringen nooit iets op. Het is altijd en-en; we luisteren naar jou.

HUIDADVIES OP MAAT

Deze beelden vertalen we naar een behandelplan op maat (zowel herstellend als preventief) dat we vervolgens in de praktijk brengen. Dit advies herzien we eens in de zoveel tijd, dit noemen we skin cycling, zodat het ook maatwerk blíjft. Na iedere behandelperiode voeden en behandelen we de huid op basis van de huidanalyse. Die vertelt ons tenslotte hoe het er echt voor staat en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

JOUW PERSOONLIJKE HUIDBEHANDELPLAN

Jouw unieke huidbehandelplan is een traject van enkele weken, waarbij je regelmatig bij ons langskomt voor een treatment en waarbij je thuis aan de slag gaat met door ons geadviseerde verzorgingsproducten. Het is altijd een combinatie van behandelingen en producten. Bij tussentijdse vragen staan we voor je klaar via WhatsApp.

BOEK NU JOUW GRATIS HUIDANALYSE BIJ PASTELLE