Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BODY

Permanente Laserontharing

Stel je voor: nooit meer tijd verliezen met scheermesjes en scheergel in de badkamer. Of nooit meer de pijnlijke, vervelende wax- en harsbehandelingen en de bijkomende irritaties en ingegroeide haartjes ondergaan. Er is steeds meer vraag naar permanente ontharing en daar hebben wij hét antwoord op. Onze Definitive Plus Laser vernietigt de haarwortels, zodat jouw haartjes steeds zachter en minder terugkomen. Na ongeveer acht tot tien behandelingen heb jij een permanent gladde huid zonder haargroei.

IS PERMANENTE LASERONTHARING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Onze laser laat ons toe om iedereen een permanente ontharing aan te bieden. Let wel: hoe meer pigment en dus hoe donkerder de haartjes, hoe makkelijker de behandeling zal verlopen. Op hele lichte ‘donshaartjes’ is de behandeling minder effectief. 

HOEVEEL TIJD LAAT IK TUSSEN DE TWEE SESSIES? 

Elke haarwortel moet in de juiste fase gelaserd worden. Daarom adviseren wij om zes weken tussen de behandelingen te laten. Je vervolgafspraken worden best meteen na je lasermoment ingepland om ze mooi op elkaar te laten volgen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LASERONTHARING EN IPL?

Waar een laser- of diodetoestel de haartjes permanent verwijdert, doet IPL dat niet. Opvallend is wel dat IPL meestal evenveel kost als laserontharing, maar dus minder effectief is.

Laserontharing kan dieper gelegen haarwortels bereiken. Het licht van de laser zet het pigment rondom de haarwortels om in warmte. Die warmte beschadigt op zijn beurt de haarwortels en na twee à drie weken vallen de haartjes mét haarwortel uit.

De Definitive Plus is een subliem laser ontharingssysteem met drie verschillende golflengtes: Alexandrite 755nm, Diode 808nm en Yag 1064.
Hiermee kan elk foto- of haartype in elke periode van het jaar veilig, snel en doelmatig behandeld worden, zelfs de getinte huid.

HOE GAAN WE TE WERK?

Een voorgaand intakegesprek is niet nodig bij deze behandeling. Zit je toch met vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wens je meteen je zone(s) te laten behandelen, dan kan je een afspraak inplannen via onze online boeking via ‘nieuwe klant’.

Voor je eerste afspraak scheer je de haartjes in de zone die je wil behandelen volledig weg, met uitzondering van enkele haren ter grootte van een muntstuk van twee euro. Dit is belangrijk zodat onze laserspecialist de laser kan instellen op basis van de kleur en dikte van jouw natuurlijke haargroei. 

HOE KAN IK ONTHAREN TUSSEN DE BEHANDELINGEN DOOR?

Tijdens de volledige behandelperiode mag jij je scheren zo vaak als je wil. Je komt ook altijd volledig geschoren naar jouw behandeling. Let wel op: epilatie, waxen of harsen mag dan weer niet.

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic