Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BODY

Permanente Laserontharing

Stel je voor: nooit meer tijd verliezen met scheermesjes en scheergel in de badkamer. Of nooit meer de pijnlijke, vervelende wax- en harsbehandelingen en de bijkomende irritaties en ingegroeide haartjes ondergaan. Er is steeds meer vraag naar permanente ontharing en daar hebben wij hét antwoord op. Onze Primelase-laser vernietigt de haarwortels, zodat jouw haartjes steeds zachter en minder terugkomen. Na ongeveer zes tot acht behandelingen heb jij een permanent gladde huid zonder haargroei.

IS PERMANENTE LASERONTHARING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Onze laser laat ons toe om iedereen een permanente ontharing aan te bieden. Let wel: hoe meer pigment en dus hoe donkerder de haartjes, hoe makkelijker de behandeling zal verlopen. Op hele lichte ‘donshaartjes’ is de behandeling minder effectief. 

HOEVEEL TIJD LAAT IK TUSSEN DE TWEE SESSIES? 

Elke haarwortel moet in de juiste fase gelaserd worden. Daarom adviseren wij om zes weken tussen de behandelingen te laten. In de zomer voeren we geen laserontharing uit, want dan is de huid vaak te donker getint en zijn de resultaten niet optimaal.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LASERONTHARING EN IPL?

Waar een laser- of diodetoestel de haartjes permanent verwijdert, doet IPL dat niet. Opvallend is wel dat IPL meestal evenveel kost als laserontharing, maar dus minder effectief is. 

Laserontharing kan dieper gelegen haarwortels bereiken. Het licht van de laser zet het pigment rondom de haarwortels om in warmte. Die warmte beschadigt op zijn beurt de haarwortels en na twee à drie weken vallen de haartjes mét haarwortel uit. De Primelase-laser van Pastelle is bovendien heel gericht, kent bijna geen bijwerkingen en laat een behandeling op maat toe dankzij de verschillende handstukken. 

HOE GAAN WE TE WERK?

Om de zes weken komt er bij Pastelle een laserspecialist langs die de behandelingen uitvoert. We organiseren dus vaste laserdagen. Een afspraak hiervoor maken kan daarom ook niet online, maar enkel in het salon of telefonisch.

Voor je eerste afspraak scheer je de haartjes in de zone die je wil behandelen volledig weg, met uitzondering van enkele haren ter grootte van een muntstuk van twee euro. Dit is belangrijk zodat onze laserspecialist de laser kan instellen op basis van de kleur en dikte van jouw natuurlijke haargroei. 

HOE KAN IK ONTHAREN TUSSEN DE BEHANDELINGEN DOOR?

Tijdens de volledige behandelperiode mag jij je scheren zo vaak als je wil. Je komt ook altijd volledig geschoren naar jouw behandeling. Let wel op: epilatie, waxen of harsen mag dan weer niet.

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic