Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

Slide 1
BRENG JE SKILLS NAAR EEN HOGER NIVEAU!

Denk hierbij aan zachtere en aanwezigere pixels, strakke onderkanten. Heb je het gevoel dat je geen goede symmetrie in de wenkbrauwen krijgt ondanks het toepassen van een browmapping?

Met onze op maat gemaakte masterclass zorg ik voor een zelfvertrouwenboost in je browcarrière!

Slide 1
ANDEREN GINGEN JE AL VOOR:

Door Rani ben ik zo zelfzeker naar huis gegaan, vol energie om terug te starten. Ik botste nog op enkele zaken & had nooit gedacht zoveel bij te leren op slechts één dag!

Ik boekte ook meteen een afspraak om mijn eigen wenkbrauwen te corrigeren, ze heeft letterlijk gouden handen.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bij Pastelle kiezen wij bewust voor kwaliteit boven kwantiteit. Daarom houden wij onze memberships ook exclusief. Dit wil zeggen dat we nietmeer dan 25 Pastelle members aannemen. Zo Kunnen wij ten allen tijden ons persoonlijke klantencontact en maatwerk van de behandelingen waarborgen. Ook krijgen onze members voorrang op avonduren, zo hebben ze telkens garantie op hun maandelijks elfcare moment bij Pastelle.

WELKE MEMBERSHIP IS DE PERFECTE MATCH VOOR JOU?

Deze dienst is niet online boekbaar, boek een GRATIS skintake via ons online boekingssysteem. Zo kunnen wij het Membership bespreken en voor jou activeren. Afhankelijk van welk Membership voor jouw wensen geschikt is, duurt dit 4 of 6 maanden.

GLOW MEMBERSHIP

TAKE GOOD CARE OF YOUR SKIN

1206 maanden
 • Verschillende huidverbeterende behandelingen om de 4 à 5 weken.
 • Gratis starterspakket homecare met Mesoestetic producten afgestemd op jouw huid.
 • 100% gepersonaliseerd behandeltraject van 6 maanden.
 • 15 % korting op aanvullende behandelingen.
 • 15 % korting op aanvullende producten.
 • 15% korting op laserbehandelingen.
 • Exclusieve uitnodigingen voor Pastelle Member Days.
 • Earlybird deelname aan acties.
 • Mogelijkheid tot pre-order nieuwe producten.

Van € 1250 vóór € 895 voor 6 maanden (€ 120 per maand + éénmalige opstartkost voor productenpakket € 175)

BALANCE MEMBERSHIP

BALANCE STARTS WITH A HEALTHY BARRIER

1804 maanden
 • 5 intensieve huidverbeterende behandelingen om de 3 weken.
 • Gratis starterspakket homecare met Mesoestetic producten afgestemd op jouw huidindicatie.
 • 100% gepersonaliseerd en intensief behandeltraject van 4 maanden.
 • 15 % korting op aanvullende behandelingen.
 • 15 % korting op aanvullende producten.
 • 15 % korting op laserbehandelingen.
 • Exclusieve uitnodigingen voor Pastelle Member Days.
 • Earlybird deelname aan acties.
 • Mogelijkheid tot pre-order nieuwe producten.

Van € 1250 vóór € 895 voor 4 maanden (€ 180 per maand + éénmalige opstartkost voor productenpakket € 175)

FAQ’s

Meestgestelde vragen over onze memberships

Waarom deze nieuwe manier van werken bij Pastelle?

Een Pastelle Membership is meer dan alleen een lidmaatschap; het is een verbintenis die je aangaat met zowel jezelf als met Pastelle. Het draait allemaal om zelfliefde, rustmomenten en de langetermijnverbetering van je huid. Het lidmaatschap moedigt je aan om regelmatig waardevolle momenten van zelfzorg in te lassen, omdat we geloven in de kracht van me-time.

 

Als Pastelle Member krijg je toegang tot een team van toegewijde huidexperts. Deze professionals staan altijd voor je klaar om advies te geven dat is afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid. Of je nu vragen hebt over het gebruik van producten, huidverzorgingsroutines, of specifieke huidproblemen, zij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw reis naar een gezondere en stralende huid.

 

Dit lidmaatschap is meer dan alleen een transactionele relatie; het is een partnerschap waarbij Pastelle zich inzet om je te helpen bij het bereiken van jouw huidverzorgingsdoelen. Het gaat verder dan het leveren van hoogwaardige producten; het omvat ook de betrokkenheid van een community die streeft naar welzijn, zelfliefde en de bevordering van gezonde huidgewoonten op de lange termijn.

Wat zijn de voordelen van een Membership?
 • Kortingen op behandelingen:

Members profiteren standaard van 15% op alle gelaatsbehandelingen in hun membership en losse laserontharingsbehandelingen.

 • Korting op thuisverzorgingsproducten

Bij de start van jouw Membership ontvang je van ons een thuisverzorgingspakket aangepast aan jouw huidtype. Zijn je huidverzorgingsproducten op, of heb je andere behoeften? Dan profiteer je ook van 15% korting op alle Mesoestetic producten gedurende de looptijd van je Membership.

 • Skincycling

De huid is ons grootste orgaan dat steeds veel te verduren krijgt. Wanneer dat ons lichaam vanbinnen uit niet helemaal goed zit, zal je huid dit vertonen. Daarom is het zo belangrijk om lief te zijn voor je huid en er zorg voor te dragen. Door skincycling (= je huid benaderen met verschillende behandelingen en actieve ingrediënten, zodat ze niet gewoon geraakt aan één dezelfde behandeling) blijft je huid hard werken om nieuwe cellen aan te maken. 

 • Exclusieve toegang tot nieuwe behandelingen:

Members kunnen als eerste kennismaken met nieuwe verzorgingsbehandelingen of producten die worden gelanceerd. 

 • Speciale aanbiedingen en acties:

Members kunnen profiteren van speciale aanbiedingen die exclusief beschikbaar zijn voor onze members.

 • Member extra’s

Om loyaliteit te belonen, zullen leden af en toe verrast worden met kleine cadeautjes, samples of andere extraatjes.

 • Exclusieve Pastelle Memberdays

Als Member nodigen we jou uit voor exclusieve evenementen die niet toegankelijk zijn voor niet-members. Enkel jij als Member kan een plus-one meenemen. 

 • Flexibele betalingsmogelijkheden:

Gespreide betaling, waardoor de financiële lasten worden verspreid en voor iedereen toegankelijk blijven. 

Hoe kan ik een Pastelle Member worden?

Deze dienst is niet online boekbaar, boek een GRATIS skintake via ons online boekingssysteem. Zo kunnen wij het Membership bespreken en voor jou activeren. 

Wat is de duur van een Membership?

Afhankelijk van welk Membership voor jouw wensen geschikt is duurt dit 4 of 6 maanden.

Hoeveel kost een Membership?

De totale prijs voor een Membership is € 895 inclusief 5 behandelingen en een starterspakket van thuisverzorgingsproducten.

Is dit maandelijks opzegbaar?

Het Membership is niet opzegbaar. Na afloop van je membership toetsen we telkens geruime tijd op voorhand even af om je graag je membership verlengd. Zo niet, weten we ook dat we andere klanten die op de wachtlijst voor een membership contacteren dat er een plaats vrijkomt.

Hoe maak ik een afspraak als Member?

Via ons online boekingssysteem, kan je een gratis skintake aanduiden. Hierbij zullen we samen in ons salon het Membership aanmaken. Vanaf dan zullen we steeds na elke behandeling de daaropvolgende sessies inplannen.

Hoe verloopt de betaling?

Tijdens je gratis skintake activeren we jouw Membership. Je ontvangt meteen een e-mail waarin je je eerste betaling moet voldoen. De eerste betaling van je Membership, is eenmalig een hogere kost, namelijk de productkost van €175 en de eerste schijf van je gekozen Membership. Afhankelijk van een Balance Membership (= €180/maand) of een Glow Membership (= €120/per maand).

Na het afronden van deze betaling, zullen de daaropvolgende maandelijkse betalingen automatisch gebeuren via een Sepa-domiciliëring.

Wat als mijn Membership is afgelopen?

Uiteraard beslis je na afloop op je graag jouw membership al dan niet verlengd. Huidverbetering werkt namelijk op de langetermijnvisie het allerbest, dat is ook de reden waarom we trouwe klanten willen belonen & we onze memberships op de markt hebben gebracht.

Omdat we onze memberships exclusief willen houden, bestaat de mogelijkheid dat je kort na het stopzetten van je huidige membership, niet meteen kan opstarten met een nieuw membership. Dit omdat jouw vrijgekomen plaats dan als is ingenomen door een nieuwe Pastelle member.

Zijn er beperkingen op mijn aantal behandelingen?

Bij onze SKIN Membership zijn steeds 5 behandelingen inbegrepen. Met uitzonderlijk van ons limited editor ‘SUMMER GLOW’ Membership. Hierin zitten 3 huidverbeterende behandelingen over een looptijd van 3 maanden.

Is dit periodegebonden?

Ja. Wij vragen van onze Members dat ze om de 3 à 5 weken komen voor hun behandelingen. Enkel door dit vastgelegd traject kunnen we intensief werken op je huid en de gewenste resultaten bekomen.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK BIJ PASTELLE