Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

START JE CARRIÈRE ALS BROW SPECIALISTE HIER!

Rani van Roey heeft al meer dan zes jaar ervaring in semipermanente make-up en volgde meerdere hoogwaardige trainingen in binnen- en buitenland. Ze staat er om bekend veilig en naturel powderbrows aan te brengen, die zo subtiel zijn, dat het lijkt alsof het je natuurlijke wenkbrauwen zijn. Een optisch andere blik, zonder injectables. 

Haar ervaring en expertise geeft ze door via de Pastelle Academy, in samenwerking met DMTbeauty.  Omdat we kwaliteit verkiezen boven kwantiteit, houden we onze trainingen exclusief. Hierdoor krijgen onze deelnemers altijd de aandacht die ze nodig hebben om de besten in hun vakgebied te worden. 

4-DAAGSE BASISOPLEIDING POWDERBROWS

Powderbrow is een techniek voor semipermanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald, dat vergt behoorlijk wat precisie. De opleiding wordt daarom gegeven met maximaal twee studenten, zodat zij de aandacht krijgen die nodig is om na deze cursus zelfstandig powderbrows te kunnen plaatsen. Dit maakt de cursus eveneens geschikt voor personen zonder ervaring of voorkennis. Alle basisbeginselen van permanente make-up worden tijdens de basisopleiding behandeld. 

 

De opleiding wordt gegeven in Tessenderlo (Limburg) en is opgesplitst in twee delen:

Deel 1: bestaande uit drie opéénvolgende dagen. Na deze intensieve driedaagse ga je thuis aan de slag als powderbrows-specialiste.

Deel 2: is een terugkomdag. Tijdens dit moment voer je een touch-up behandeling uit en is er voldoende tijd om vragen te stellen. Pijnpunten en onzekerheden worden extra begeleid, zodat je vol zelfvertrouwen je potentiële klanten kan behandelen.

Deel 1: bestaande uit 3 opéénvolgende dagen. Na deze intensieve 3-daagse ga je thuis aan de slag als powderbrows-specialiste.

Deel 2: bestaande uit een terugkomdag. Tijdens dit moment voer je een touch-up behandeling uit & is er tijd en ruimte om voldoende vragen te stellen. Pijnpunten en onzekerheden worden extra begeleidt, zodat je vol zelfvertrouwen je potentiële klanten kan behandelen.

 

​​Indeling:
Dag 1 – 9u00-18u00: Observatie + theorie (demo) + vormbepaling

Dag 2 – 9u00-18u00: Oefenhuid + observatie (demo)

Dag 3 – 9u00-18u00: Zelf toepassen op model

Dag 4 – 9u00 – 14u00: Terugkomdag (touch-up model)

 

Inclusief starterskit t.w.v. €525
Pmu-toestel niet inbegrepen
Model zelf te regelen

PRIVÉ MASTERCLASS POWDERBROWS

De masterclass powderbrows is een cursus voor gevorderde spmu-specialisten om de techniek en details te verfijnen voor optimaal resultaat. Hier worden essentiële tips & tricks aangeleerd om te kunnen groeien in het vak. Denk aan kleur-/vormcorrecties toepassen, pixeltechniek et cetera. 

De privétraining wordt gegeven in Tessenderlo (Limburg) en is volledig op maat van jouw noden en wensen. De opleidingsdata van de privétrainingen zijn samen te bepalen na inschrijving en vinden telkens plaats op ma/di/do of vrijdag.

 

​​Dagindeling:
Observatie + theorie (demo) + zelf model toepassen

 

Starterskit & pmu-toestel niet inbegrepen
Model zelf te regelen

WAAROM KIEZEN VOOR PASTELLE ACADEMY?

  • Persoonlijke aanpak door privétraining of kleine groepjes van maximaal 2 studenten.
  • Terugkomdag bij basisopleiding. Uit persoonlijke ervaring weten we dat er na het zelfstandig uitoefenen van powderbrows vragen ontstaan. Net als wanneer je voor het eerst je genezen resultaten ziet. Middels de terugkomdag geven we je daarom de gelegenheid om deze vragen te stellen. De terugkomdag vindt zes tot acht weken na je basisopleiding plaats.
  • Betalen tot vijf termijnen is mogelijk. Zo kan je je opleiding al terugverdienen alvorens je ze volledig hebt betaald!
  • WhatsApp support tot drie maanden na het afronden van je opleiding.
  • Samenwerking met DMTbeauty. 
  • Onze starterskit en aangeleerde technieken zijn innovatief en van hoogwaardige kwaliteit.

Meest gestelde vragen:

Voor een basisopleiding gelden volgende regels:

Bij 3 termijnen:

Termijn 1: bij inschrijving

Termijn 2: 30 dagen na inschrijving – deze schrijf dient voldaan te zijn voor aanvang van opleidingsdag 1 

Termijn 3: 30 dagen na dag 1 – deze schijf dient voldaan te zijn voor terugkomdag 4

Bij 5 termijnen:

Termijn 1: bij inschrijving

Termijn 2: 30 dagen na inschrijving

Termijn 3: 30 dagen na schijf 2 – deze schijf dient voldaan te zijn voor aanvang opleidingsdag 1 

Termijn 4: 30 dagen na opleidingsdag 1

Termijn 5: 30 dagen na terugkomdag 4

Kan ik me inschrijven voor een opleiding en daarna annuleren?

Zie hier onze voorwaarden voor het boeken van een opleiding.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!