Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BODY

LPG endermologie

Endermologie is een door LPG ontwikkelde bindweefselmassage voor celstimulatie. Door de verschillende handstukken kunnen we heel gericht de zones behandelen waar je last hebt van cellulitis, plaatselijke vetophoping of huidverslapping. We stimuleren onderhuidse cellen om collageen aan te maken en vetten vrij te geven. Met deze behandeling krijg je op korte termijn een zichtbaar resultaat - perfect om jou nog beter en fitter te voelen in je eigen lichaam!

WAAROM LPG?

Met meer dan 32 jaar aan ervaring en ruim 145 wetenschappelijke onderzoeken naar bindweefsel, is LPG wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulatie. LPG is aanwezig in meer dan 110 landen en er zijn dagelijks meer dan 300.000 klanten die een LPG-behandeling laten uitvoeren.

LPG heeft zowel cosmetische als therapeutische doeleinden en helpt om plaatselijke vetophopingen te verminderen (centimeterverlies), cellulitis, littekens en vochtophopingen te elimineren en zware benen te verlichten. Daarnaast kan je er ook huid mee behandelen die bestraald is voor een kankerbehandeling. 

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?

Ons nieuwe Cellu M6 Alliance-toestel boekt dankzij zijn vernieuwe handstukken drie keer sneller resultaat dan zijn voorganger. Hoeveel sessies jij precies nodig hebt om resultaat te ondervinden hangt af van je wensen, indicaties en verwachtingen. Over het algemeen zijn er tussen de tien en twintig behandelingen nodig om aan jouw wensen te voldoen.

HOE GAAN WE TE WERK?

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen. Wil je een intakegesprek zonder meteen een behandeltraject te boeken? Dan kan dat aan de prijs van 35 euro. Kies je er vervolgens voor om toch een behandeltraject op te starten? Dan vervalt het reeds betaalde bedrag en is jouw intakegesprek dus volledig gratis.

Je koopt een 10-beurtenkaart en plant de sessies samen met ons in. We starten met twee behandelingen per week. Van zodra de eerste resultaten zichtbaar zijn (ongeveer na tien sessies) bouwen we af naar één behandeling per week. Uiteindelijk gaan we over op een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

DOET LPG ENDERMOLOGIE PIJN?

Neen, de behandeling is daarentegen zelfs aangenaam. Je kan rustig ontspannen terwijl wij en het toestel ons werk doen.

BODY

CryoSkin Slimming

Bij CryoSkin Slimming passen we stevige temperatuurverschillen toe en stimuleren zo de afbraak van vetcellen. De eerste twee minuten van de sessie bestaan uit gecontroleerde warmte waardoor de vetcellen naar het oppervlak komen. Vervolgens gaan we over naar koude temperaturen tot -8 °C en bereiken we de zogenaamde cryolipolyse. Zo worden de vetcellen vernietigd en afgevoerd.

CryoSkin Toning/Cellulite

De CryoSkin Toning/Cellulite-behandeling is gelijkaardig aan Slimming, maar de uitvoering verschilt en de focus ligt op huidverstrakking in plaats van afbraak van vetcellen.

CryoSkin Facelift

CryoSkin is er niet enkel voor het lichaam, maar ook voor een revolutionaire natural facelift. Net zoals bij de andere CryoSkin-behandelingen zorgt de koude temperatuur voor de heropbouw van huideigen cellen, zoals collageen, elastine en hyaluronzuur voor een stevige en elastische huid. Het resultaat van je natuurlijke facelift houdt vier tot zes weken aan én je ziet instant resultaat na de eerste behandeling. 

CryoSkin Kaakverstrakking

Heb jij last van een verslapte onderkin? Die werken wij in welgeteld 14 minuten weg met de CryoSkin Kaakverstrakking. De behandeling verloopt op dezelfde manier als de CryoSkin Slimming, maar dan specifiek gericht op de zone van de kaak en kin.

WAAROM CRYOSKIN?

CryoSkin is een toestel met een verfijnd handstuk, zodat we echt elk deel van het lichaam waar vet tastbaar is kunnen behandelen. Een ander voordeel van CryoSkin is dat de resultaten zichtbaar zijn na de eerste sessie en bovendien langdurig zichtbaar blijven omdat de vetcellen vernietigd worden in plaats van enkel ingekrompen. 

Anders dan bij veel andere cryo-behandelingen laten we jou niet aan een machine liggen om je dan een tijd alleen te laten. We hanteren het CryoSkin-toestel manueel, zodat we niet alleen veel gerichter kunnen werken maar jou ook een ontspannend, gezellig moment bezorgen. 

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?

Het aantal CryoSkin-sessies hangt af van jouw specifieke wensen, indicaties en verwachtingen. Gemiddeld zijn er drie tot zes behandelingen nodig om aan jouw gewenste resultaat te voldoen. Je kan om de twee weken een behandeling laten uitvoeren.

DOET EEN CRYOSKIN-BEHANDELING PIJN?

Neen, de behandeling is daarentegen zelfs aangenaam. Je kan rustig ontspannen terwijl wij en het toestel ons werk doen. 

HOE GAAN WE TE WERK? 

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen. Wil je een intakegesprek zonder meteen een behandeltraject te boeken? Dan kan dat aan de prijs van 35 euro. Kies je er vervolgens voor om toch een behandeltraject op te starten? Dan vervalt het reeds betaalde bedrag en is jouw intakegesprek dus volledig gratis.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Twee uur voor en na de behandeling mag je niet eten. Daarnaast kan je beter ook niet sporten voor de behandeling, want dat beïnvloedt de lichaamstemperatuur waardoor vetverwijdering moeilijker wordt. Drink voldoende water en neem een gezonde levensstijl aan zodat je niet toeneemt in gewicht om het resultaat te garanderen. 

TIP!

Voor snelle én blijvende resultaten kan je LPG endermologie en CryoSkin combineren. De resultaten zijn zo ook langer zichtbaar, omdat we zowel celstimulatie als vetcelvernietiging uitvoeren. Deze combo-behandelingen kan je enkel boeken in pakketvorm van vijf sessies.  

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic