Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

BEAUTY

Lash Lift / Wimper-permanent

Draag jij elke dag mascara en zou je die stap in je ochtendroutine maar al te graag overslaan om tijd te besparen? Dan is dit dé behandeling voor jou. Bij een Lash Lift plaatsen we geen wimperextensions, maar versterken we jouw natuurlijke wimpers met een optische verlenging en een vasthoudende krul. Die mascara heb je dus niet meer nodig! Vooral wie erg rechtlopende wimpers heeft, mag van een Lash Lift een echt wow-effect verwachten.

HOE GAAN WE TE WERK?

We trekken de wimpers op aan de hand van siliconepads. Daarna wordt de wimperpermanent aangebracht. Dit product zorgt ervoor dat de wimpers, nadat we de siliconepads weghalen, in de gekozen vorm blijven staan. 

Na het liften van de wimpers brengen we een keratinefiller (botox-product) aan. Hierdoor houdt het resultaat langer en geniet jij nog meer van jouw langere, mooie natuurlijke wimpers. 

HOE  LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR? 

Het resultaat van een Lash Lift blijft tot zes weken zichtbaar. Daarna kom je, indien gewenst, terug voor een nieuwe behandeling.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN? 

Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt. Heb je gevoelige ogen? Dan draag je best geen contactlenzen tijdens de behandeling. 

Vermijd daarnaast tot 48 uur na de behandeling contact met water (douche, bad, gezicht wassen …). Reinig de ogen niet wrijvend, maar omhoog of omlaag om het effect te behouden. Gebruik ook geen waterproof mascara – die beïnvloedt het resultaat van de behandeling.

Tip! Deze behandeling kan je samen met een Henna Brows-behandeling boeken. Interesse? Vraag ons gerust naar meer info!

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle Skinclinic