Alle webshoporders worden geleverd op vaste leverdagen: maandag & donderdag | Samples bij elke bestelling | Vanaf €150 GRATIS verzending!

 

SKIN

Cosmelan

Cosmelan is dé behandeling voor iedereen de last heeft van hyperpigmentatie of donkere vlekjes. Daarnaast is Cosmelan ook één van de weinige treatments die een verhelderend effect hebben bij melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Deze pigmentstoornis ontstaat door zonschade, trauma en/of hormonen en is heel moeilijk te behandelen, maar dankzij een Cosmelan-behandelplan kunnen we jouw melasma sterk verlichten of zelfs volledig verwijderen. Deze gepatenteerde treatment van Mesoestetic is wereldwijd de enige op de markt die echt 95% resultaatgarantie kan aantonen.

COSMELAN-PROJECT

  • We starten met een (gratis) intakegesprek, waarin we samen bekijken wat Cosmelan voor jouw huid kan betekenen en we het volledige traject overlopen.
  • Als eerste behandeling brengen we, drie dagen voor het Cosmelan-masker, een zachte mesopeel aan. Hierdoor gaat het Cosmelan-masker beter inwerken. Daarnaast maken we een huidanalyse met ons huidanalysetoestel om de hoeveelheid pigment (ook in die diepere huidlagen) op te meten. Daarnaast geven we thuisproducten mee om het resultaat te optimaliseren.
  • Onze derde stap is het Cosmelan-masker. Dit is een intensieve, uitgebreide behandeling, en het is belangrijk dat je die dag acht tot twaalf uur tijd hebt om het masker te laten inwerken voordat je het er thuis zelf afhaalt. Je plant deze behandeling dus op een moment waarop je de hele dag kan thuisblijven. Het Cosmelan-masker prikt en voelt een beetje branderig aan, maar dat is een normale reactie van de huid. Je zal ook nog een paar dagen roodheid ervaren.
  • Na twee weken kom je terug voor een tweede Cosmelan-masker, dat nu enkel wordt aangebracht op de donkere vlekjes en opnieuw acht tot twaalf uur moet inwerken.

BELANGRIJK

Het Cosmelan-traject is intensief en vraagt van jou een optimale medewerking. Om tot 95% vermindering van jouw hyperpigmentatie te garanderen, is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan thuisproducten en ons advies goed opvolgt.

Boek nu jouw afspraak bij Pastelle